Welkom bij Bosrandbungalows Texel.

Een heerlijke vakantie aan de bosrand op Texel!               
                                                                                                 

Wat u zoekt, hebben wij:

een grote, comfortabele bungalow op een prachtige plek aan de rand van bos, duinen en strand op Texel.

NIEUW: Bekijk de bungalows van binnen: Virtuele tour

Op een groot privé erf, grenzend aan het Nationaal Park “Duinen van Texel”, heeft Bosrandbungalows Texel twee geheel nieuwe luxe 6-12 persoons bungalows gebouwd. 

De bungalows zijn ingericht in drie etages (souterrain, begane grond en bovenverdieping) waardoor ze zeer geschikt zijn om door meerdere families tegelijk bewoond te worden. Dit biedt volop gelegenheid om met de hele familie, van jong tot oud, samen de vakantie door te brengen.
De bungalows zijn geheel energieneutraal. Daarmee helpen we mee om van Texel een duurzaam eiland te maken. De bungalows beschikken ieder over een groot erf; één is gelegen aan een grote natuurlijke vijver (Vijverhof). Bij de inrichting van de bungalows is terdege rekening gehouden met mindervaliden. 

Ook uw 2- of 6- persoons bungalow.

Door de indeling in meerdere verdiepingen zijn de bungalows ook een ideale gelegenheid voor een vakantie met twee of maximaal zes personen. Klik hier voor meer informatie en kijk ook regelmatig op onze beschikbaarheidskalender of volg ons op Twitter of Facebook voor de mogelijkheden voor 2/6 persoons huur.

Bij boeking van een bungalow bieden wij u vanaf ca. half mei tot ca. half september het GRATIS gebruik van een strandhuisje aan. Klik hier voor meer informatie.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze bungalows.

Familie Bakker